Bij ons kies je voor Service op Maat. Je bepaalt op die manier zelf welke service je wilt ontvangen. Kies ervoor alles zelf te doen (Met mate), laat ons je helpen (In de maat) of doe je ding en wij organiseren de hele boel (Maatwerk). Kortom, jij mag het zeggen.

Met mate

Je doet het zelf.

Wij verlenen service met mate. Je bepaalt zelf hoe je je gasten ontvangt op ons adres. Wij zorgen voor een ruimte die spik en span is en we zorgen voor de aanwezigheid van koffie, thee (apparatuur), een koekje en een lege koelkast. Bij het verlaten van Rijnstraat197 ruim je zelf even op.

Mocht je gebruik willen maken van faciliteiten zoals (extra) stoelen of een flip-over, dan komt dit bovenop de huurprijs.

In de maat

We doen het samen.

We bepalen samen hoe we jouw activiteit gaan realiseren bij Rijnstraat197. Wij zorgen ervoor dat de ruimte die je gehuurd hebt helemaal in orde is, inclusief eventuele extra wensen zoals stoelen, een flip-over en andere benodigdheden (deze extra’s komen bovenop de huurprijs).

Thee, koffie en een hapje staan klaar op tafel en de koelkast is gevuld met ontbijt, lunch, borrel of diner (altijd biologisch). Je dekt zelf of samen met je gasten de tafel. Na afloop ruim je ook zelf weer op.

Kortom, je bent van alle gemakken voorzien zonder dat wij je hoeven te storen.

Maatwerk

Wij doen het.

Jij spreekt je wensen uit, wij voeren ze uit. Voor, tijdens en na de activiteit staan we voor je klaar. Van flipover tot latte macchiato, wij regelen het voor je.

De door jouw gekozen ruimte is van alle gemakken voorzien en bij aankomst al ingericht naar wens. Je kiest voor een biologisch ontbijt, lunch, diner of borrel dat wij voor je uitserveren. Na afloop laat je de ruimte voor wat het is en trek je deur met een gerust hart achter je dicht.

Kortom, rust en ruimte op maat.

Contactgegevens

Rijnstraat 197
1079 HE Amsterdam

T: 020 7531559
M: 0621221645 
E: info@rijnstraat197.nl

Bedrijfsgegevens

BTW: NL1176.89.579.B.01
KVK: 34368658
IBAN: NL59ABNA0555573109

Rijnstraat197 is een onderdeel van Pi-energy